LinkedIn is een socialmediakanaal dat speciaal voor zakelijke gebruikers gemaakt is. Het platform is dan ook totaal anders dan bijvoorbeeld Instagram en Facebook. Het voordeel hiervan is dat het ook erg makkelijk wordt om een zakelijke doelgroep te bereiken. Zo is LinkedIn marketing bijvoorbeeld zeer interessant voor B2B-bedrijven. Ben je benieuwd hoe je LinkedIn marketing kunt inzetten voor jouw bedrijf? Lees dan verder! Wij vertellen je precies wat de voordelen van LinkedIn marketing zijn.

LinkedIn heeft uitgebreide targetingopties

Met LinkedIn kun je heel nauwkeurig instellen wie jouw advertenties te zien krijgen. Zo kun je bijvoorbeeld heel gericht mensen met een specifieke functie bereiken. Wil je bijvoorbeeld specifiek de managers van verschillende bedrijven benaderen? Dan is dat met LinkedIn zeer goed mogelijk. Veel andere socialmediakanalen focussen zich meer op interesses en hobby’s. Omdat LinkedIn een zakelijk platform is, is van vrijwel iedere gebruiker de functie bekend.

LinkedIn heeft veel zakelijke gebruikers. Je kunt eenvoudig mensen bereiken die mogelijk geen account op Facebook of Instagram hebben. Als je zakelijke relaties wilt opbouwen, dan is LinkedIn veruit de beste keuze.

LinkedIn vacatures voor personeelswerving

LinkedIn is ook een uitstekende keuze als je op zoek bent naar nieuw personeel. Met behulp van dit socialmediakanaal kun je namelijk eenvoudig mensen vinden met de juiste werkervaring. Bovendien bevinden zich op LinkedIn veel werkzoekenden en mensen die openstaan voor een nieuwe baan. Ook indien je een specifieke vacature vervuld wilt hebben, is LinkedIn dus een uitstekende keuze.

Verschillende manieren om te adverteren

Wil je LinkedIn marketing uitbesteden, dan zijn er verschillende manieren om te adverteren. Zo is het bijvoorbeeld interessant om gebruik te maken van gesponsorde content. Maar ook kun je tekstadvertenties gebruiken of InMail-berichten versturen. Een specialist zoals social media bureau GoFain kan je precies vertellen welke vorm van LinkedIn marketing goed bij jouw doelstellingen past. Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende advertenties met elkaar te combineren.

LinkedIn marketing uitbesteden

Wil je gebruikmaken van LinkedIn marketing? In dat geval is het verstandig om een expert in te schakelen. Een specialist weet namelijk precies hoe hij of zij de targetingopties van LinkedIn kan gebruiken om de doelgroep te bereiken. Bovendien weet een specialist ook hoe je jouw doelgroep het best kunt aanspreken. LinkedIn kent veel mogelijkheden, mits je over de juiste expertise beschikt. Gelukkig kan een specialist je hierbij helpen. Het is dus zeker geen overbodige luxe om een beroep te doen op een professioneel marketingbureau.

Heb je plannen om Instagram marketing aan een specialist uit te besteden? Dan kun je onder meer social media marketing door GoFain laten verzorgen. De specialisten van dit marketingbureau hebben ontzettend veel ervaring en kunnen jou vast en zeker helpen.